نمایه نویسندگان

آ

  • آصفری، محدثه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]

ا

  • ابن التراب، سید محمد علی مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • احسانی، علی اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
  • احسانی زاده، ملیکا جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • احمدی، محمد جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
  • اخلاصی، مهدی شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • ادبی، حسین قاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
  • ادبی، حسین نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
  • ادبی چرمی، حسین مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • ادبی چرمی، علی مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • ارجمند کرمانی، مهدخت استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • اردمه، محمد ارتباط رفتارهای صحیح تغذیه‌ای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
  • ارشادی فر، حمید مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • استادی، یحیی تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
  • اسکندری، سهیل بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • اسلامی تبار، شهریار چالش‌های اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
  • اسلامی تبار، شهریار حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • اعرابی جشوقانی، اعظم مقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونه‌های مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
  • افتخار زاده، سید حامد بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • افشاری، اسما مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • امیدوار لنگرودی، لیلا بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • امیرپور، مهسا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
  • اندیشمند، هاشم اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
  • انوار، فاطمه حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • اهری، حامد رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
  • اویسی، محمدرضا بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • ایازی رستمکلایی، زاهره شاخص‌های گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
  • ایازی رستمکلایی، زاهره آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]

ب

  • باران زهی، طیبه بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
  • باقری، طاهره بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • باقری، لیلا تحلیل نظام‌مند پژوهش‌های غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
  • بالی‌چلندر، فرناز چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
  • بزرگ عقیده، نرگس خاتون گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • بهزاد، معصومه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • بهزاد، معصومه اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • بیابانگرد اصفهانی، الهام مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • بیابانگرد اصفهانی، الهه مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]

پ

  • پرندی، احسان مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • پناهی، بهمن استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • پوراسکندری، محمد جواد بررسی اصول تربیتی موجود در آیات داله بر حلیت و حرمت اکل [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 12-30]
  • پیشاهنگ، محسن بررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
  • پیشاهنگ، محسن بررسی تطبیقی احکام فقهی سوق‌المسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
  • پیشاهنگ، محسن بررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزاره‌های قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]
  • پیشاهنگ، محسن شاخص‌های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
  • پیشاهنگ، مسعود شاخص‌های غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
  • پیشنمازی رستمکلایی، محمد ابراهیم شاخص‌های گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
  • پیشنمازی رستمکلایی، محمدابراهیم بررسی تطبیقی احکام فقهی سوق‌المسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]

ت

  • تبارکی، امیر بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • تقوی، نفیسه سادات کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • توسلی، میلاد مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • توکلی، شیدا تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • توکلی، شیدا ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
  • توکلی، محدثه بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • توکلی پور، حمید بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • توکلی پور، حمید تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • توکلی مقدم، ابراهیم قاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
  • توکلی مقدم، ابراهیم بررسی «اصل اولیه» در حلیت و حرمت خوردن گوشت حیوانات [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 34-46]
  • توکلی مقدم، ابراهیم بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]

ج

  • جزایی، محدثه تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • جعفری، اعظم بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
  • جعفری، ریحانه کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • جعفریان، سارا طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • جعفریان، سارا بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
  • جلالیان، سعید تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • جنت، بهروز بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • جنت، بهروز اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • جهانی، مسلم الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
  • جهانی، مسلم تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • جوکار، مجتبی طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]

ح

  • حاجی محمودی، منان بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • حاجی محمودی، منان اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • حسن زاده دیزجی، عذرا بررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
  • حسینی، جعفر تأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
  • حسینی، هدایت بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • حضوری، محمد بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • حقیقی نسب، منیژه ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
  • حیدری، سیدصادق ساحت‌ها و دلالت‌های تربیتی گزاره‌های قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
  • حیدری، سیدصادق بررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزاره‌های قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]

خ

  • خادمی پور، نجمه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • خادمی پور، نجمه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • خاقانی، لیلی ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • خاقانی، لیلی تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • خزائی پول، مریم رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
  • خسروی، عطیه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • خسروی، عطیه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • خسروی دارانی، کیانوش کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • خضرلو، آرزو اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]

د

  • دستمراد، جواد بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
  • دغاغله، عبدالرضا بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • دلخواهی، شکوفه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • دهستانی، مریم بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]

ر

  • راحتی، شیوا مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • رحیمی، فرناز نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • رحیمی، مرتضی بررسی آیات فقهی در حلیت یا حرمت استعمال دخانیات در نگاه فریقین [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-83]
  • رحیمی، مرتضی چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
  • رحیمی، مرتضی زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
  • رستگار، حسین تجزیه و تحلیل نمونه‌های گوشت: ارزیابی مقایسه‌ای روش‌های یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]
  • رشیدپور، علی بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • رضایی، غلامرضا عوامل تأثیرگذار بر مقبولیت غذای حلال در بین غیر مسلمانان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 5-16]
  • رضایی، محبوبه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • رضایی، محبوبه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • رمضانی، آتنا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]

ز

  • زارعی، انیسه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • زارعی، فاطمه بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
  • زارعی جلیانی، انیسه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • زکاوتی، فروغ تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
  • زمانی، حسین الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
  • زمانی خادمانلو، حسین تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • زهدی، هادی استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]

س

  • سرابی جماب، محبوبه الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
  • سلیمانی، نجمه استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • سلیمی نائینی، بشری جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • سمیعی، سمانه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • سمیعی، هاله بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • سهیلی نیا، سعید مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]

ش

  • شاکری، منیره السادات طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • شجاعان، نگین جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • شریعتی فر، نبی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • شریفان، انوشه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • شریفان، انوشه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • شفیعی، زهرا مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • شکری، انعام بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • شیرازی، سمیه طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]

ص

  • صاحبی، حامد نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • صادقی، حامد سیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال» [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 5-17]
  • صادقی، حامد بررسی فقهی استحاله [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 35-49]
  • صادقی، حامد حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • صادقی، رضا بررسی فقهی استحاله [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 35-49]
  • صادقی، عبدالله شاخص‌های دادوستد حلال در فعالیت‌های اقتصادی اسلام [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-33]
  • صادقی، نفیسه سیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال» [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 5-17]
  • صادقی، نفیسه بررسی فقهی استحاله [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 35-49]
  • صادقی، نفیسه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • صادقی، نفیسه اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • صادقیان مطهر، زینب مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • صالحی، دانیال مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • صالحی اردکانی، علی مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
  • صباغ کلاته حسینی، الهام بررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
  • صباغ کلاته حسینی، الهام تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • صحرایی، فرشته مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • صداقتی، مرجانه الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
  • صیدی، محمود نقادی مسأله حلال یا حرام بودن رزق انسانی از نظر فخررازی و عبدالجبار معتزلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]

ط

  • طلایی، امیر جویا نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]

ع

  • عبادی، مهدی ارتباط رفتارهای صحیح تغذیه‌ای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
  • عباسی، ابراهیم گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • عبدالله زاده، قاسم بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • علی پور، حمزه گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • علیپور، حمزه مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • علیزاده مالک، سعید حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • عمارلو، مرتضی بررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزاره‌های قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]
  • عمارلو، مرتضی تأثیر روزی حلال در تقویت عزت‌نفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
  • عمارلو، مرتضی نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
  • عمارلو، مرتضی بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • عمارلو، مرتضی آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
  • عمارلو، مرتضی فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • عمارلو، مرتضی بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • عمارلو، مرتضی نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • عمارلو، مرتضی آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
  • عمارلو، مرتضی تأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]

غ

  • غلام نژاد، جلال بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
  • غلامی، حمیده بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
  • غنی زاده، مهدیه حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
  • غیبی، هادی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]

ف

  • فاقعی شهر بابکی، محمد مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • فتاحی مریم ابادی، حوریه جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • فتحی، سروش اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • فرجی، زهرا بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
  • فرخی، فرزانه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • فیضی، جواد الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]

ق

  • قادرزاده، امید بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
  • قاضی لو، امیر مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • قبادی دانا، مریم بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
  • قدسی، سید روح اله بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
  • قراچورلو، مریم چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
  • قطبی، معصومه بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • قوام زاده، نگین طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • قوام زاده، نگین بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
  • قوامی، مهرداد چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
  • قوامی، مهرداد بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
  • قویدل، مهدیس مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]

ک

  • کر، کمال الدین مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • کرباسی، علیرضا تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • کرباسی، علیرضا بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • کرمی، سوده بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • کشوری فرد، فرحناز تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • کلاته سیفری، فاطمه رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
  • کمندی، نرگس بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]

گ

  • گلستانه‌زاده، نسیم تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده‌های حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
  • گنجی، راضیه ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]

ل

  • لامع، احسان چالش‌های اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
  • لامع، احسان حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]

م

  • متین، نسرین تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
  • محمدی، فاطمه ساحت‌ها و دلالت‌های تربیتی گزاره‌های قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
  • محمودی، اکبر پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
  • مختاریان، محسن بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • مختاریان، محسن تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • مختاریان، محسن تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • مختاریان، محسن تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • مختاریان، محسن بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • مختاریان، محسن ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
  • مرتضویان، امیر محمد بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
  • مرعشی، سید علی رابطه مصرف غذای غیرحلال با شکم‌بارگی در کارکنان چند سازمان‌ در سال 1396 [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 84-96]
  • مسلمی، معصومه تأثیر نوشیدنی‌های الکلی بر وضعیت تغذیه‌ای و بیماری‌های ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
  • مصباح، سید حسین همایون چالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
  • معطوفی، الهام تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
  • مقامی، جواد مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
  • مقدس، الهام مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • مقنیان، محمد تقی مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • ملکی رواسان، ناصح مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • منصوریان، محمد حسین جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • مهدوی مهر، محمدحسین بررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
  • مورکی، نرگس الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
  • موسوی، سید حجت مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • موسی شعار، مصطفی گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • مومنی، مصطفی ارتباط رفتارهای صحیح تغذیه‌ای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
  • میرزایی، محمد مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
  • میرفخرالدینی، فائزه السادات رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]

ن

  • ناطقی، لیلا بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
  • ناطقی، لیلا طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • ناطقی، لیلا بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
  • نبی زاده رشوند، آتنا جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • نجفی تروجنی، سید نجمه رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
  • نصر اصفهانی، مائده مقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونه‌های مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
  • نعامی، عبدالله طراحی مدل «مفهوم گردشگری سلامت» با تأکید بر تبلیغات شفاهی مراکز درمانی با استفاده از رویکرد «داده بنیاد» [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 47-64]
  • نعامی، عبدالله تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
  • نقیب زاده، زهرا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • نقیب زاده، زهرا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • نقیبی، سید ابوالحسن رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
  • نمازی، زهرا بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
  • نوربخش، قاسم قاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
  • نوری، مهران مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • نوری سیستانی، ملیحه ارتباط رفتارهای صحیح تغذیه‌ای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
  • نیازمند، راضیه طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]

و

  • واحدی، مظفر گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • وطن پرست، محیا ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
  • وفامهر، فاطمه مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • ولی، عباسعلی مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • ولی زاده، سمیه طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
  • ولی زاده، سمیه جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • ولی زاده، سمیه تجزیه و تحلیل نمونه‌های گوشت: ارزیابی مقایسه‌ای روش‌های یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]

ه

  • هادی پیکانی، مهربان بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • هاشم پور، فتانه جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • هدایتی، سید علی اکبر بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • هدایتی، علیرضا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • هدایتی، علیرضا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • هدایتی، وحیده ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • هدایتی، وحیده تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • همایون پور، پریسا ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • هنرور، مسعود تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده‌های حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]

ی

  • یازرلو، مهسا بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]