آصفری، محدثه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ا
ابن التراب، سید محمد علی مروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
احسانی، علی اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
احسانی زاده، ملیکا جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ادبی، حسین قاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
ادبی، حسین نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
ادبی چرمی، حسین مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
ادبی چرمی، علی مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
ارجمند کرمانی، مهدخت استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
اردمه، محمد ارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
ارشادی فر، حمید مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
استادی، یحیی تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
اسکندری، سهیل بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
اسلامی تبار، شهریار چالشهای اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
اسلامی تبار، شهریار حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
اعرابی جشوقانی، اعظم مقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونههای مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
افتخار زاده، سید حامد بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
افشاری، اسما مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
امیدوار لنگرودی، لیلا بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
امیرپور، مهسا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
اندیشمند، هاشم اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
انوار، فاطمه حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
اهری، حامد رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
اویسی، محمدرضا بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
ایازی رستمکلایی، زاهره آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
ب
باران زهی، طیبه بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
باقری، طاهره بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
باقری، لیلا تحلیل نظاممند پژوهشهای غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
بالیچلندر، فرناز چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
بزرگ عقیده، نرگس خاتون گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
بهزاد، معصومه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
بهزاد، معصومه اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
بیابانگرد اصفهانی، الهام مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
بیابانگرد اصفهانی، الهه مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
پ
پرندی، احسان مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
پناهی، بهمن استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
پوراسکندری، محمد جواد بررسی اصول تربیتی موجود در آیات داله بر حلیت و حرمت اکل [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 12-30]
پیشاهنگ، محسن بررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
پیشاهنگ، محسن بررسی تطبیقی احکام فقهی سوقالمسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
پیشاهنگ، محسن بررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزارههای قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]
پیشاهنگ، محسن شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
پیشاهنگ، مسعود شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
پیشنمازی رستمکلایی، محمدابراهیم بررسی تطبیقی احکام فقهی سوقالمسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
ت
تبارکی، امیر بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
تقوی، نفیسه سادات کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
توسلی، میلاد مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
توکلی، شیدا تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
توکلی، شیدا ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
توکلی، محدثه بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
توکلی پور، حمید بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
توکلی پور، حمید تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
توکلی مقدم، ابراهیم قاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
توکلی مقدم، ابراهیم بررسی «اصل اولیه» در حلیت و حرمت خوردن گوشت حیوانات [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 34-46]
توکلی مقدم، ابراهیم بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
ج
جزایی، محدثه تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
جعفری، اعظم بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
جعفری، ریحانه کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
جعفریان، سارا طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
جعفریان، سارا بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
جلالیان، سعید تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
جنت، بهروز بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
جنت، بهروز اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
جهانی، مسلم الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
جهانی، مسلم تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
جوکار، مجتبی طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
ح
حاجی محمودی، منان بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
حاجی محمودی، منان اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
حسن زاده دیزجی، عذرا بررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
حسینی، جعفر تأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
حسینی، هدایت بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
حضوری، محمد بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
حقیقی نسب، منیژه ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
حیدری، سیدصادق ساحتها و دلالتهای تربیتی گزارههای قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
حیدری، سیدصادق بررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزارههای قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]
خ
خادمی پور، نجمه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
خادمی پور، نجمه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
خاقانی، لیلی ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
خاقانی، لیلی تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
خزائی پول، مریم رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
خسروی، عطیه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
خسروی، عطیه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
خسروی دارانی، کیانوش کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
خضرلو، آرزو اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
د
دستمراد، جواد بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
دغاغله، عبدالرضا بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
دلخواهی، شکوفه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
دهستانی، مریم بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
ر
راحتی، شیوا مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
رحیمی، فرناز نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
رحیمی، مرتضی بررسی آیات فقهی در حلیت یا حرمت استعمال دخانیات در نگاه فریقین [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-83]
رحیمی، مرتضی چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
رحیمی، مرتضی زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
رستگار، حسین تجزیه و تحلیل نمونههای گوشت: ارزیابی مقایسهای روشهای یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]
رشیدپور، علی بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
رضایی، غلامرضا عوامل تأثیرگذار بر مقبولیت غذای حلال در بین غیر مسلمانان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 5-16]
رضایی، محبوبه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
رضایی، محبوبه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
رضوی زاده، بی بی مرضیه تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
رضوی زاده، بی بی مرضیه طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
رمضانی، آتنا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
ز
زارعی، انیسه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
زارعی، فاطمه بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
زارعی جلیانی، انیسه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
زکاوتی، فروغ تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
زمانی، حسین الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
زمانی خادمانلو، حسین تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
زهدی، هادی استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
سلیمانی، نجمه استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
سلیمی نائینی، بشری جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
سمیعی، سمانه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
سمیعی، هاله بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
شاکری، منیره السادات طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
شجاعان، نگین جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
شریعتی فر، نبی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
شریفان، انوشه پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
شریفان، انوشه بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
شفیعی، زهرا مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
شکری، انعام بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
شیرازی، سمیه طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
ص
صاحبی، حامد نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
صادقی، حامد سیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال» [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 5-17]
صادقی، نفیسه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
صادقی، نفیسه اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
صیدی، محمود نقادی مسأله حلال یا حرام بودن رزق انسانی از نظر فخررازی و عبدالجبار معتزلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]
ط
طلایی، امیر جویا نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
ع
عبادی، مهدی ارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
عمارلو، مرتضی نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
عمارلو، مرتضی بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
عمارلو، مرتضی آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
عمارلو، مرتضی فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
عمارلو، مرتضی بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
عمارلو، مرتضی نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
عمارلو، مرتضی آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
عمارلو، مرتضی تأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
غ
غلام نژاد، جلال بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
غلامی، حمیده بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
غنی زاده، مهدیه حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
غیبی، هادی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
ف
فاقعی شهر بابکی، محمد مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
فتاحی مریم ابادی، حوریه جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
فتحی، سروش اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
فرجی، زهرا بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
فرخی، فرزانه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
قادرزاده، امید بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
قاضی لو، امیر مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
قبادی دانا، مریم بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
قدسی، سید روح اله بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
قراچورلو، مریم چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
قطبی، معصومه بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
قوام زاده، نگین طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
قوام زاده، نگین بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
قوامی، مهرداد چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
قوامی، مهرداد بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
قویدل، مهدیس مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ک
کر، کمال الدین مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
کرباسی، علیرضا تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
کرباسی، علیرضا بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
کرمی، سوده بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
کشوری فرد، فرحناز تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
کلاته سیفری، فاطمه رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
کمندی، نرگس بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
گ
گلستانهزاده، نسیم تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
گنجی، راضیه ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
مختاریان، محسن بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
مختاریان، محسن تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
مختاریان، محسن تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
مختاریان، محسن تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
مختاریان، محسن بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
مختاریان، محسن ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
مرتضویان، امیر محمد بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
مرعشی، سید علی رابطه مصرف غذای غیرحلال با شکمبارگی در کارکنان چند سازمان در سال 1396 [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 84-96]
مسلمی، معصومه تأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
مصباح، سید حسین همایون چالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
معطوفی، الهام تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
مقامی، جواد مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
مقدس، الهام مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
مقنیان، محمد تقی مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ملکی رواسان، ناصح مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
منصوریان، محمد حسین جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
مهدوی مهر، محمدحسین بررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
مومنی، مصطفی ارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
میرزایی، محمد مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
ناطقی، لیلا بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
ناطقی، لیلا طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
ناطقی، لیلا بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
نبی زاده رشوند، آتنا جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
نجفی تروجنی، سید نجمه رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
نصر اصفهانی، مائده مقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونههای مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
نعامی، عبدالله طراحی مدل «مفهوم گردشگری سلامت» با تأکید بر تبلیغات شفاهی مراکز درمانی با استفاده از رویکرد «داده بنیاد» [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 47-64]
نعامی، عبدالله تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
نقیب زاده، زهرا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
نقیب زاده، زهرا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
نقیبی، سید ابوالحسن رابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
نمازی، زهرا بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
نوربخش، قاسم قاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
نوری، مهران مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
نوری سیستانی، ملیحه ارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
نیازمند، راضیه طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
وطن پرست، محیا ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
وفامهر، فاطمه مروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
ولی، عباسعلی مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
ولی زاده، سمیه طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
ولی زاده، سمیه جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
ولی زاده، سمیه تجزیه و تحلیل نمونههای گوشت: ارزیابی مقایسهای روشهای یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]
ه
هادی پیکانی، مهربان بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
هاشم پور، فتانه جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
هدایتی، سید علی اکبر بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
هدایتی، علیرضا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
هدایتی، علیرضا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
هدایتی، وحیده ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
هدایتی، وحیده تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
همایون پور، پریسا ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
هنرور، مسعود تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
ی
یازرلو، مهسا بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد